Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, July 14, 2011

Buat POLIS Yang Benarkan Diri Diperkuda UMNO Dan Redha Diri Diperkuda, Ini Amaran Buat Kamu, Jika PR Memerintah Nanti!!!

http://3.bp.blogspot.com/-6D1SKpdF-wE/ThmeLtDmOZI/AAAAAAAAEHg/jAkGfmbupow/s1600/269518_10150247845193819_778043818_7242187_6733274_n.jpg


700 Pegawai Kanan Polis Di Pecat.

KAHERAH, 14 Julai — Hampir 700 pegawai kanan polis Mesir dibuang kerja ekoran insiden membunuh penunjuk perasaan ketika kebangkitan rakyat negara itu menggulingkan Presiden Hosni Mubarak awal tahun ini.


Menteri Dalam Negeri Mansour Essawy berkata seramai 505 jeneral dan 164 pegawai biasa akan ditamatkan perkhidmatan mereka mulai 1 Ogos ini.


Tindakan itu diambil ekoran protes yang berterusan di Dataran Tahrir di sini, menggesa kerajaan mempercepatkan tindakan ke atas anggota polis dan pegawai-pegawai Hosni yang berasuah.


Pihak tentera juga mengesahkan bahawa pilihan raya September ini akan ditangguh.


“Diputuskan bahawa (pilihan raya Parlimen) akan diadakan Oktober atau November,” kata seorang pegawai majlis tentera dipetik laporan BBC.


Laporan stesen TV Mesir berkata seramai 37 pegawai yang dipecat turut berhadapan dengan tuduhan membunuh penunjuk perasaan.


Lebih 800 penunjuk perasaan terbunuh ketika kebangkitan rakyat selama 18 hari yang membawa kepada Hosni meletakkan jawatan pada 11 Februari.-MalaysianInsider


N'N:Mungkin kamu boleh terlepas didunia tapi ingat hidup didunia hanya sementara......

Gambar Isteri Merajuk Bila Suami Jeling Perempuan Lain.


sumberN'N:Suami dia David Beckham da kah3........Tahukah anda lelaki yang mata selalu meliar tengok perempuan, adalah termasuk dalam kategori Fasik.......

Nak Tanya Korang, Ini Aksi Tidur Ker Aksi Membunuh Diri???N'N:Silap sikit jer.....Arwah................


Sumber

Mengapa Akhbar Dan Media Arus Perdana Hanya Tunjuk Gambar Najib Turun Kapal Terbang Sekerat? Mana 'Red Carpet'?


N'N:Tiada 'Red Carpet' pada Pemerintah yang zalim kah3....

Berita penuh disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)