yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, April 12, 2016

INILAH RUPA PEMIMPIN DAP YANG MEMBERI GELARAN SYAITAN KEPADA TOKOH MAAL HIJRAH DR.ZAKIR NAIK...



Betul ker mamat ni prof? Gaya bahasa mcm budak tak habis sekolah jer...

23 comments:

myazzam said...

Apa kata kita pulak halau prof ??? ramasamy balik dia punya hometown ( india )....cap ayam punya prof ??? Klu lu tak puas hati sama dr zakir naik...pegi ler debat sama dia..baru la anamalai macha..!!!

Anonymous said...

Dey Thamby Wakanawuliq lagi baik kau balik India negara asal kau.kau maki dia macam kau marah kami yang beragama Islam .

powertrain1648 said...

Dia senang2 panggil org lain setan...tapi dia x ekstrimis
Pru14 nnt fikir2kanla...nk ke.sokong dap dan konco2.dlm ph?

Anonymous said...

Siapa setan? Dr Zakir Naik bercakap mengenai kebenaran serata dunia!

Anonymous said...

Kenapa bila dulu depa nak masuk campur urusan agama Islam boleh pulak? Tapi bila orang Islam nak ceritakan tentang kebenaran agama Islam berbanding agama lain, mereka bantah? Siapa sebenarnya Setan?

Dan said...

Saya ahli amanah bantah ramasamy. Jangan drag kami pihak amanah dalam kenyataan peribadi die. Kami 100% sokong zakir naik.

Anonymous said...

Prof, kena pegi ceramah DZN, DZN tu doktor jer, takkan Prof tokleh nak lawan berhujah ?

Anonymous said...

die bercakap secara pendapat individu bkn mewakili dap..ada ke dap kuarkan kenyataan rasmi..xyah komen mcm org bodoh la

Anonymous said...

setahu saya ...beliau dah abis perkhidmatannya dgn UKM- kalu mengikut prosedur akademik- setelah tamat perkhidmatan x blh pakae title prof kecuali la dianugerahkan Profesor Diraja spt Ungku Aziz or Prof. Emiritus! Selain tu tidak dibenarkan. Jadi Sapa Bagi Kutty Nie- Gelaran Prof. Or dia main letak aje or tokong LGE bagi title tu kat dia or Kerajaan Telugu Kerala bagi dia kot?

Klu tu pun x lepas apa hebatnya Kutty nie? Cuba jawab dulu Penggunaan Title Prof Yang Kutty nie pakae? Sapa bagi? Kerajaan Kutty Kerala Bagi ke?
Lagi satu letak pangkat sebelum nama Kutty nie Prof- Jadi Debate la secara ilmiah dgn DZN! So What's Ur Problem Prof Kutty Weii>? Dri Situ dah Namapk Dia nie Prof Kangkong Aje? Cam Ne dulu UKM boleh bagi dia title Prof lah? MMg Kangkong Bin Petola JUga Akal nya!!!

Raja Kumbang said...

That is why I had and will never trust DAP. Anti Malay and Islam then, now and forever.

Anonymous said...

Pemimpin DAP yang bodoh sepatutnya diam usah masuk campur dalam hal ini sebabnya sekarang ini DAP masih dalam delima sokongan dari orang melayu pemimpin atasan sedang berusaha keras untuk menyakinkan orang melayu tapi hindu bodoh ini telah merosakkannya pula sebiji macam presiden PAS yang melingkupkan PR dulu pergi jahanamlah DAP dengan pemimpin macam hindu paria ni tak sedar diri yang dia menang pun ada sokongan dari orang melayu sebaiknya biarkan agama islam diulas oleh orang islam bukannya hindu yang tak tahu hal islam.

Anonymous said...

Bukan DAP yang setan ker..?

Faqqirulkhoir said...

Gue bulih paham kebencian atau islamophobia 'prof' hindu ni.
Yg mamak IGP pulak.....yg arah supaya tak benarkan Dr Zakir Naik berceramah, lagu mana ?

Anonymous said...

Tak payah pergi jauh-jauh. Tengok sahaja muka di antara Zakir Naik dan Ramasamy "Celaka", siapa yang nampak macam penuh dengan ketenangan dan siapa nampak keruh macam syaitan?

Anonymous said...

kata hebat sangat ..... diugut oleh keling hindraf....terus kecut batu ..... Islam tu ...boleh ikut cakap hindu....hancur melayu............!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Sy pun ahli amanah bantah sikap ramasamy. Yg salah tetap salah.itu kesalahan ramasamy individual bukan pendirian dap atau rakan2 ph...mmg lah dia hindu mstla membantah,tp beliau harusla menghormati msykt lain dan xmngeluarkan kenyataan "satan"..,mcm budak2 pula

Anonymous said...

Xbaik kata mcmtu bro,mcmna pula kalau org lain kata pas tu setan?bro suka x?jgn spt kebudak2an

GEBU said...

Kalau nak komen, boleh! tapi komen pada individu saja lah bukan pada organisasi yg dia jadi ahli sbb yg bagi komen dia bukan parti. Kalau kita masukan organisasi... kita pun sama macam dia...tak ada akai.

Anonymous said...

Perbezaan antara Dr Zakir dan Ramasamy ialah Dr Zakir memujuk dan menasihati manusia untuk melakukan kebaikan untuk kesejahteraan dan kebaikan manusia tetapi Ramasamy amat bencikan usaha baik Dr Zakir maka tuduhan 'satan' telah kembali semula kepada Ramasamy and his racist gang ! So Ramasamy and his racist gang are the worst satan.

Anonymous said...

Macai Dap detected !

Anonymous said...

Dia dah minta maaf diatas kesilapan yang berlaku.Diharap tak payah panjangkan perkara ni

Anonymous said...

6:16 tunjuk kan lah akhlak baik pas.jgn bersikap mcmni.malu aku sbg ahli pas juga. Kita harus menunjukkan akhlak yg baik

Anonymous said...

HALAU ZAMIHAN SEKALI... DIA SYIAH TAKKIYAH SUNNI...BERGURUKN HASSAN SAQOFF YG DITOLAK OLEH SEMUA ULAMAK SUNNI.

ZAMIHAN YG BYK MENENTANG UST2 YG MEMBAWA SUNNAH DGN LABEL WAHABI.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)