Thursday, March 28, 2013

KENAPA UMNO/BN BACUL SANGAT NI? (2 GAMBAR)
IPOH: Lebih 30 anggota polis, Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) dan Polis Cawangan Khas mengepung treler Negara Berkebajikan PAS dekat sini sebaik saja keluar dari lebuhraya.

Peguam PAS, Haji Asmuni Awi sedang berunding dengan mereka bagi membolehkan perjalanan ke destinasi diteruskan.

TAK HABIS2 DAP HINA ISLAM (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/392680_541216005922518_1572072880_n.jpg

MCA & MIC yang hina Islam DAP pulak yang dapat label kafir harbi kah3.....

INILAH KAEDAH SYAITAN DIKENALI "BRAIN WASH" MAHASISWA (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/s480x480/733785_534021429984013_785966437_n.jpg

Kejadian Ini berlaku di UITM Sri Iskandar Perak disampaikan oleh Mohamed Razali Bin Abdul Rahman,Bekas Pegawai Khas Ahli Parlimen Jelutong. Sekali lagi Mahasiswa dijadikan Mangsa pembodohan. Antara fitnah yang dicanang mereka ialah:

1. Kristian sebagai Agama Rasmi.

2. Malaysia akan dijadikan negara republik. Dimaklumkan, Guan Eng mempunyai pejabat mewah di Singapura dan setiap minggu berjumpa dengan mantan Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew. Kekayaan DAP kini lebih daripada UMNO/BN.

3. YDP Negeri Pulau Pinang akan ditukar kepada Cina.

4. Sudah tentunya, sistem monarki negara akan dibubarkan, berdasarkan kenyataan Lim Kit Siang bahawa raja berketurunan lanun.

5. Isu azan, baru-baru ini, hanya untuk menilai tahap sensitiviti orang Islam. Tidak mustahil nanti azan akan diharamkan.

6. Pertandingan tilawah Al Quran akan dihapuskan.

7. NGO Melayu akan dihapuskan. cth PEKIDA & PERKASA.

8. Perkahwinan Antara-Agama akan digalakkan, Insentif RM 5,000 akan diberikan atas alasan human rights (penghapusan etnik Melayu).

9. Bahasa Inggeris dijadikan bahasa Rasmi. Bahasa kedua adalah Mandarin.

10. Mata pelajaran Agama Islam akan dimansuhkan.

11. Chin Peng akan diberi pengampunan dan diberi gelaran Tun.

12. MARA yang dianggap rasis akan dibubarkan.

13. GLC akan dipegang dan diterajui oleh orang Cina.

14. Di hotel Palma Penang, lagu Negaraku yang baru telah dimainkan, tanpa sebutan ‘raja’.

15. Rejimen Askar Melayu Diraja akan dibubarkan kerana telah banyak bunuh orang cina (komunis) sebelum ini.

16. Panglima Angkatan Tentera dan Ketua Polis Negara akan ditukarkan kepada orang Cina.

17. Kakitangan kerajaan berketurunan Melayu akan dikurangkan. Fokus kepada Kementerian Pendidikan.

18. KEMAS, BTN dan MKN akan ditutup.

19. Kedutaan Israel akan dibuka.

20. Pengkalan Tentera Israel akan dibuka di Port Dickson.

21. Majlis antara agama akan menggantikan Majlis Agama Islam

22. Wang zakat akan digunakan oleh orang bukan Islam. Percubaan telah dibuat di Perak sewaktu dibawah Nizar MB boneka. Ngeh pernah minta untuk guna wang zakat tetapi dihalang oleh Mufti.

23. Seperti yang dijangka, DEB akan dimansuhkan.

24. Parti berteraskan agama akan dibubarkan termasuk PAS. Mat Sabu pernah kata "Saya sanggup makan babi dengan Lim Guan Eng dari makan ayam dengan Najib” dalam satu majlis tertutup. PAS telah berjaya diliberalkan.

25. Yahudi dan CIA akan bantu menjayakan rancangan DAP. Mereka ini dilatih oleh Israel sebahagian daripada agen perisikan, MOSSAD selama 3 tahun dengan pelbagai ideologi termasuk ideologi ‘Malaysian Malaysia’ dan ‘Zionis’. Mengamalkan perjuangan mereka adalah segala-galanya, dan prinsip agama diketepikan.

Hal ini telah didedahkan oleh Mohamed Razali Bin Abd Rahman Bekas Setiausaha Organisasi DAP dan Timbalan Ketua Pemuda DAP.

Beliau mengaku pernah tinggal di gereja selama 2 minggu. Beliau mengatakan bahawa, Paderi Marine, warga USA telah berada di Malaysia selama 5 tahun untuk mengkristiankan orang Islam di Malaysia, terutamanya dalam kawasan Sibu. Setiap minggu sekurang-kurangnya 2 orang Melayu telah dimurtadkan.
Beliau telah keluar dari menjadi ahli DAP diatas kesedarannya kerana mendapati bahawa DAP paling benci kepada bangsa Melayu beragama Islam dan Raja2 Melayu. DAP berniat jahat untuk menukar perlembagaan Islam kepada Perlembagaan Kristian.

- Gerakan Mahasiswa PRU13

SUMBER

Tuesday, March 26, 2013

TERGAMAKNYA UMNO/BN LAYAN WANITA SEBEGINI RUPA (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/602090_372063566239704_146465576_n.jpg

Kesian......

RAJA ARAB SEPERTI INI SUDAH TIDAK WUJUD LAGI DIDUNIA.

 https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/s480x480/217995_454579137906851_1443145585_n.jpg

Apabila Raja Faisal memotong bekalan minyak kepada barat  pada Oktober 73 beliau mengungkapan ucapan yang sangat terkenal dan masih diingati hingga kehari ini. Ungkapannya berbunyi:

"Dahulu kami dan nenek moyang kami hanya minum susu dan kurma dan kami tidak risau untuk kembali hidup seperti itu"

Pada hari itu juga, Henry Kissinger-Menteri hal ehwal luar melawat Raja Faizal berhasrat untuk mencuba membuat Raja Faisal menarik  kembali keputusannya memotong bekalan minyak kepada barat. Dia telah menulis dalam memoirnya bahawa apabila dia bertemu dengan Raja Faisal di Jeddah dia terlalu sedih lalu dia membuat jenaka dan memberitahu Raja Faisal, "pesawat saya kehabisan minyak sudikah sekiranya tuanku memberi bekalan minyak dan kami bersedia untuk membayarnya mengikut harga antarabangsa? "

Beliau kemudian menulis dalam memoirnya mengatakan bahawa Raja Faisal tidak ketawa dan terus mengangkat kepalanya dan melihat kepadanya dan berkata,

"Saya seorang lelaki tua yang mempunyai hasrat ingin berdoa di Masjid Al-Aqsa Palestin sebelum saya mati, adakah kamu akan membantu saya menunaikan hasrat saya?"

N'N: Ketahuilah dunia Arab kini dikuasai orang Arab yang cintakan dunia dan takutkan mati (wahn)

Wednesday, March 20, 2013

SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA MAKLUMAT INI YANG PERLU ANDA TAHU MENGENAI ISU LAHAD DATU.

 


Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) pimpinan Badrul Hisham Sharin atau Cikgu Bard dengan kerjasama Angakatan Perubahan Sabah (APS) telah mengadakan majlis dinamakan Mahkamah Rakyat: Isu Sebenar Lahad Datu - Siapa Pengkianat Sebenar pada malam Isnin lalu telah merumuskan lima perkara berhubung isu yang berlaku di Sabah hari ini.

Lima perkara itu ialah;

Tiada siapa yang tidak menghargai pengorbanan prajurit negara, sebaliknya muncul membela kematian wira negara.
Pemberian IC menggadai kedaulatan negara memang berlaku malah turut dibuktikan BN terlibat mewujudkan huru – hara sehingga sanggup mengakibatkan kematian ketika hilang polulariti. Ia berlaku setiap kali Umno BN kalah malah kali ini Umno BN bakal kehilangan Putrajaya.

Projek IC menyebabkan banyak masalah, ramai punya dua kerakyatan (contoh Filipina dan Malaysia), kerakyatan diberikan hanya untuk mengundi BN bukan kerana kesetiaan pada negara, Jeneral kumpulan militan yang menyerang bukan sahaja punya IC tetapi pernah menjadi pegawai kerajaan BN Sabah dan ramai antara mereka juga punya IC.
Pemimpin BN lemah dalam pertahan kedaulatan hingga menyebabkan operasi meleret dan mengorbankan prajurit negara. Hishamuddin pada mulanya umum yang penceroboh bukan militan/pengganas dan perlu berunding? Persoalannya kenapa berunding? Apa isi perundingan? Apa yang diselindungkan? Hishamuddin harus bercakap benar dan meminta maaf pada rakyat Malaysia.

Mahkamah Rakyat memutuskan Malaysia dalam bahaya kerana punya pemimpin lemah dan hanya tahu mempolitikan semua perkara. Semua sebulat suara memutuskan Dr. Mahathir pengkhianat negara dan harus dihadapkan kemuka pengadilan, satu sidang parlimen khas harus dipanggil serta kertas putih Lahad Datu harus dikeluarkan segera sebelum PRU.

Majlis itu mendapat sambutan hangat dengan dihadiri lebih 5,000. Dewan Perhimpunan Cina Selangor tempat majlis itu diadakan penuh sesak sehingga melimpah ke luar dewan. Orang ramai yang ingin mengetahui kisah sebenar mengenai isu Sabah sanggup duduk dan berdiri di jalan raya.

Program dikendalikan secara 3 segmentasi - Segmentasi suara anak muda telah menampilkan Boby (Penyelaras SAMM Sabah), Freed (wakili suara anak muda Sabah) dan Sani Hamzah (Pengarah Pilihanraya DPPP selaku mewakili suara anak muda Semenanjung).

Segmentasi kedua menampilkan Hasnar dan Siti Aminah yang kedua–duanya bekas tahanan ISA. Hasnar dan Siti Aminah terlibat dalam projek kad pengenalan di bawah Dr.Mahathir yang mengadaikan kedaulatan dengan memberi warganegara secara mudah hanya untuk meraihkan kemenangan parti komponen BN.

Malah Hasnar secara jelas menyebut beliau bukan sahaja terlibat dalam projek Kad Pengenalan ketika menjadi Pegawai Daerah Sandakan tetapi apabila parti Berjaya (komponen BN) tewas kepada PBS, beliau telah terlibat sebagai antara yang menimbulkan huru hara di Sabah. Rusuhan yang dikenali sebagai ‘silent riot’ itu sememangnya dicipta BN dengan perlindungan anggota keselamatan, agensi kerajaan malah beliau diminta membuat kecoh sehingga menyebabkan kematian.

Pendedahan mereka berdua benar–benar menyentak hadirin. Beberapa nama pimpinan besar selain Dr. Mahathir telah disebut dengan jelas sebagai pemimpin yang terlibat dalam projek IC Dr.M.

Segmentasi ketiga dimulakan dengan pidato Janeral (B) Dato' Ghafir yang menimbulkan persoalan penting mengenai kelemahan pemimpin politik dan mengganggu operasi di Lahad Datu.

Dua wakil APS Sabah iaitu Datuk Seri Panglima Wilfred Bumburing dan Datuk Kalakau Untul menegaskan betapa rakyat Sabah sengsara kerana projek IC dan sebahagian besar punca malasah di Sabah adalah angkara Dr. Mahathir.

Penduduk asal Sabah mahu terus kekal bersama Malaysia dan itu bukan pertikaianya. Majoriti warga Sabah sudah tidak sabar menanti PRU untuk melakukan perubahan bersama PR dan mereka menyebut dengan jelas Sabah akan bersama menabalkan Anwar sebagai bakal PM Malaysia. ~mso

BUKAN SEMUA ARTIS BUTA POLITIK (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/164417_619794424713613_281840582_n.jpg

SAMSENG TAHI KUCING (VIDEO)


Sekali keluar pistol bersepah lari kah3.......

Monday, March 11, 2013

MEWAHNYA HIDUP PEMIMPIN PAS NI (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1811_117853115068293_45020723_n.jpg

Selepas melihat sekeping gambar Mursyidul Am PAS Tuan Guru Nik Aziz Nik yang hanya menggunakan sampul surat sebagai dompet, seorang ahli parti membuat keputusan untuk membuat satu hadiah istimewa buat Tuan Guru kesayangannya.

Dompet itu dibuat khas untuk TG Nik Aziz oleh orang seorang aktivis PAS untuk Menteri Besar Kelantan itu.

PERKARA YANG BUAT KASTAM PENING KEPALA (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544284_595093010519328_574721766_n.jpg

tak mampu berkata apa-apa......

Sunday, March 10, 2013

INI BUKTI BAHWA MALAYSIA KE ARAH NEGARA ISLAM BERSAMA UMNO (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559760_433746846707199_832914639_n.jpg

Surat pekeliling MELARANG mana-mana individu/pihak mewajibkan pemakaian tudung kepada pelajar sekolah....

sumber

Friday, March 8, 2013

PETUGAS PAS DIKEJUTKAN DENGAN KERENAH LELAKI INDIA SEMASA MENGEDAR RISALAH MANIFESTO PR.

manifesto+pakatan+rakyat1.jpg (320×239)

Baru-baru ini dalam siri jelajah rumah ke rumah mengedar risalah manifesto Pakatan Rakyat oleh petugas PAS di DUN Kota dalam Parlimen Rembau terdapat kisah yang pada mulanya membimbangkan akhirnya menjadi lucu.

Tn Hj Harun AJK PAS DUN Kota berkata ketika mereka mengedar risalah di sebuah taman perumahan dalam DUN Kota, dari jauh kelihatan seorang lelaki India yang cuba mengelak petugas.

Kemudian apabila menghampiri lelaki India berkenaan, lelaki India berkata; “Saya tak mahu, saya tak mahu, saya tak mahu ini”.

Para petugas PAS dah mula gusar, ingatkan akan berlaku kekecohan. Kemudian lelaki India itu berkata perlahan; “Saya tak mahu ini risalah, saya mahu bendera PAS”.

Terkejut petugas PAS yang mendengarkan permintaan lelaki India berkenaan lalu diberikan kepada lelaki India berkenaan bendera PAS.

Kalau orang India di kampung-kampung pun kini boleh berubah, boleh menerima PAS dan Pakatan Rakyat, takkanlah orang Melayu di kampung-kampung di Negeri Sembilan ini tidak boleh berubah?

Kepada mereka yang berada di DUN Kota dalam Parlimen Rembau yang inginkan bendera PAS untuk diletakkan di halaman rumah mereka sila hubungi Sdr Izamri 013-2124086 atau Tn Hj Roni 012-2268230.

SUMBER

BERITA INI TIDAK AKAN KELUAR TV3 ATAU UTUSAN MALAYSIA JADI SILA BACA DISINI.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599096_165332806952655_2000734769_n.jpg

DAH LAMA UMNO/BN BERKUBUR JIKA BERITA MACAM NI MASUK TV3 (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525408_483237805059120_1427212743_n.jpg