Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, March 27, 2013

AKSI TERLAMPAU BAPA DAN ANAK YANG BERJAYA DIRAKAM ( 1 GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484712_239608216183276_742144719_n.jpg

Kajian mengatakan bahwa bau ketiak lelaki merupakan anti-stress buat kaum wanita namun manfaatnya buat bayi masih belum dikaji....kah3........

1 comment:

Anonymous said...

beginilah jugak anak lelaki saya yang kedua,dia akan lena tidur bilamana mukanya diletakkan diketiak ibunya.kini sudah pun berjawatan doktor sudah pun berumahtangga beliau masih sesekali berbuat demikian.bila ditanya kenapa begitu jawabnya selamba aja,dia berasa tenang,aman,damai bilamana dapat mencium pipi ibu dan tidur diketiak ibu.anak lelaki yang tiga lagi amat suka memeluk,mencium ibunya dan tidur dipeha ibu.kekadang istriku akan berkata..udah udahlah tu!!ibu setiap solat dah ampunkan kamu semuanya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)