yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, October 9, 2016

KISAH HIDUP SEORANG MACAI...


Selama-lamanya melayu itu akan bodoh jika jd hamba duit....

10 comments:

Raja Kumbang said...

Kumpul ramai ramai, tapi nak terajang dari belakang. Kalau hero sangat, one to one le.

Anonymous said...

dapat laki yg bodoh taksub,ajar anak bini bahawa kerajaan atau pembangkang boleh bagi kesan kat hidup dia anak beranak..elok terajang je x kira dia pakai baju ape pun hehe...

Anonymous said...

Apabila pemimpin melayu rosak maka anak bangsa juga rosak..

Malim Kundang said...

Anjing belaan umno dah kena kurap rupanya

Lelaki Dicermin said...

Kenapa blog pro PH tak siarkan gambar personal gambar bdk yg terajang dr belakang tu.. rasa blog2 tak salah siarkan gambar..sbb nak bg bdk yg terajang tu..lepas ni duduk kg je.. tak keluar dr kg.. keluar dr kg mata meliar je.. lepas resah je nak balik cepat..

Anonymous said...

Tumpang tanya.blog ni.blog pro PH ke?

Na'im Nikmat said...

Admin bukan penyokong PH, bg admin hak utk berjuang melawan umno/bn dan korupsi bukan hak PH semata-mata ia adalah perjuangan rakyat marhaen.

Anonymous said...

taqiyah pulak hehe..ngaku je la ape yg nak malunya..malu2 kucing pulak..
apa parti pun 2x5 korup,nak lawan apenya..pangkah je la mana suke..jgn sembang mcm petir perasan maksum dah la sebab memang semua 2x5 he he

Anonymous said...

Dlm dunia ni ada 2 je perkara jelas.hitam putih, halal haram siang mlm,lelaki ppuan...kalau bukan ph jelas lah umno...apa komen tuan?

Na'im Nikmat said...

Orang yang jahil shj yang akan kata kalau tak sokong PH maknanya sokong BN... Habis parti politik macam PSM yng tak join PH maknanya sokong BN juga... Tolong jgn berfikiran mcm macai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)