yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, October 3, 2016

BOLEH MENANGIS AZIZAN OSMAN BILA TENGOK GAMBAR NI...



9 comments:

Anonymous said...

Slm tuan admin.xbaik kutuk2 Azizan Osman.Parti admin sendiri apa kurangnya..Admin xnk komen ke issue ydp pas nk tanam kakwan kat jirat, atau admin xnak komen ke kenapa Pas smpi skrg xberani nak saman Sarawak Report?Hadi janji dlm sebulan nk saman tp sampai sekarang dh dekat 2 bukan xsaman2. Ikut Islam ke berdusta mcmtu.sy percaya admin bukan org mcmtu.elok kalau ada salah kita tegur tp jgnlah berat sebelah.Salah org lain kita tegur tp salah pas admin senyap.x adil mcmtu.islam x ajar mcmtu kan admin.sy rasa admin pun xberani nk siarkan tulisan sy ni.kalau siarkan bermakna admin bersifat terbuka pd kritikan dan syabas diucapkan dr sy.sy x pro mana2 cuma kecewa politik malaysia makin kelaut.alih2 rakyat marhaen kena tindas.Sekian.Assalamualaikum

nayyem bayyem said...

Hg kata hg x pro mn2 parti, apa masalah hg dok highlight nama tok guru hj hadi. Lidah jgn cabang sgt, nmpk banggang tu terserlah. Hg , aku as a malaysian this is current issue so why not kita highlight.

Hamba Allah said...

Tuan anon 11:22 bkn ahli PAS sebab tu tuan xtahu perkembangan berkenaan saman PAS terhadap SR..saya syorkan tuan khamtam dulu bab fitnah ni dgn pan @ umno sblm tuduh PAS yg bkn2...Assalamualaikum

arai said...

Kutuk mengutuk, keji mengeji adalah bait-bait rangkap yang tak dapat dirubah dari prisip hidup orang kita. Lihat warna-warni politik harini, semuanya berlandaskan pijak memijak yang terceduk dari falsafah tersebut dan sukar ditenggelami. Apa jadi dengan penceramah motivasi seperti Azizan Osman. Nekadnya teramat sangat, tapi bijaknya menimba duit terkeluar dari landasan yang begitu jauh destinasi yang tidak mungkin dapat beliau gunakan berterusan. Namun apakah yang menyakitkan buat sebilangan umat tertentu yang menyaksikan episod si Azizan Osman ini, adakah ianya memudaratkan?

Anonymous said...

2x5 je semua parti x payah backup2 la..hehe

Na'im Nikmat said...

Jap2 jgn lari tajuk... Azizan Osman ni guna phd palsu dan guna gelaran doktor falsafah utk menarik org ramai ke seminar dia... Kenapa nak kaitkan dgn saman PAS terhadap SR... Kalau nak tahu perkembangan saman tu rujuklah dgn peguam PAS :-) Xder maknanya blog ni taksub kepada TGAH... Korang cuba cari post2 admin yng taksub kepada TGAH...

Anonymous said...

Assalamualaikum, mcm mana dgn rezeki yang dia dapat melalui Tipu PhD tu? Halal ke tak? Sebab rasanya klu tak letak Dr kat depan nama, jgn harap orang nak p seminar dia. Pastu awat komen lari dari tajuk?

Na'im Nikmat said...

Wasalam, itulah admin persoalkan... Tp ntah mcm mn pulak macai politik komen lari tajuk...

Anonymous said...

tak tau nak kata apa bab menipu pasal PHD ni, kesian pun ada (tapi demi Allah saya tak nak marah mahupun kutuk sdr. Azizan tu) cuma bila ada (macai) yang lari tajuk saya pun ada rasa nak marah pulak heh heh heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)