yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, September 29, 2016

APA DOSA BRADER NI DENGAN HARIAN METRO? (GAMBAR)


6 comments:

Anonymous said...

Ater bingung benor tunang nye xkaji dlu atau check btl2 ke sbl putuskan tunang...elok pun pun putus mungkin tunang nya xbrp cerdas otak.hahahaha

Anonymous said...

suka kita bila terjadi begini... salahkan tunangnya plak..walhal HM yg mnyebarkan berita palsu.... nilah bala fitnah

nizam said...

Saman aje surat khabar yang menyiarkan maklumat palsu. Maruah kena dipertahankan.

Anonymous said...

Ada point nak jadi kaya mamat nie.court mari RM1@2 M mesti lekatnye. Apa lagi bro. Alang2 putus tunang.

Anonymous said...

Saman je dan pastikan mereka keluarkan kenyataan maaf kat dalam Surat khabar.

Anonymous said...

Saman RM2.6B jgn tak saman.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)