yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, April 13, 2016

RASA NAK MENANGIS BILA TENGOK GAMBAR NI...


Tempat pertama RM30
Tempat kedua RM20
Tempat ketiga RM10

Kedekut tak ingat dunia...

15 comments:

Anonymous said...

Eh .banyaknya .sepatutnya hadia pertama 10 sen .kedua.5 sen dan ketiga 2.6 b.

Anonymous said...

haaa??? RM10 RM20 RM30 ??? bersyukur lah dengan hadiah tu... d negara lain jauh lebih rendah hadiahnya.. ada 10 sen ada 20 sen dan ada 30 sen

Anonymous said...

cek tu lebih mahal dr nilainya...

dia ingat rm10 tu ada nilai sangat ke?

duit raya pun minima rm10...

Anonymous said...

Kàyuhan budak2 pra tadika kot. ;)

Anonymous said...

Ketika abang sudin dan kak eton berasmara dana dibawah sinaran sang bulan, muncul si ayu diminta hanya 20 sen saja sebagai blackmail nak report kat mak eton. Ganjaran RM10, banyak tau, budak budak bukan boleh pegang duit biliun biliun.

Anonymous said...

Nyanyi-nyanyi langsing-langsing baru boleh bagi banyak hu! hu!!

Anonymous said...


MasyaAllah....masakan Menteri bagi hadiah sebegini...kesian KJ..ada orang nak pekena dia tak..sebab tak dapat budget...

Anonymous said...

Kalau setakat hadiah sebanyak itu, tak payahlah menteri yang anjur. Cukuplah Ketua Kampung sahaja....

Anonymous said...

kah-kah-kah-kah..welcome to boleh land replika cek tu saja mungkin lbh drp 30, 20 dan 10 hinggit!

nape x minta derma kek tok arab kepala bana boleh gak dapat duit 50000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!

Anonymous said...

mock up cek lagi mahal dari nilai cek...

Anonymous said...

Betul tu.baik jgn kasi hadiah.kasi cekelat jer sebijik yer

Anonymous said...

Peruntukan kbs berjuta2. Hadiah rm30 je..apalah malang nya rakyat yg masih sokong bn..kalau.kampung aku buat Pertandingan basikal budak2 pun hadiah lg menarik dr hadiah kj ni...

Anonymous said...

kasi biasiswa la klu berani....

harga basikal pun dh berapa ratus.


patutla sukan kita taraf vietnam je

lain kali minta la sponsor dr putera arab klu kbs dh low budget

Anonymous said...

kita gelar KJ menteri 10 20 30.

baca telo bangla jaga pam minyak

Anonymous said...

menteri menang pru nk kuasa blh kumpul juta2 masyyuuk

napa kt budak2 disuruh pentingkn kemenangan saja

munafikun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)