Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, August 12, 2015

INILAH CONTOH BODEK TAHAP GABAN...


11 comments:

Anonymous said...

Kami rakyat tak nampak satu pun jasa Najib kepada rakyat yg boleh dikenang. Kepada para menteri seperti kamu yg kaki bodek mungkinlah.

Anonymous said...

mengalahkan ahmad maslan...

Anonymous said...

Dai dilahirkan begitu ,dia di besarkan begitu,dia hidup begitu.dan dia ditentukan begitu .bodohnya ,bodeknya ,ampunya tahap gaban ,dan keturunanya nanti kan dilahirkan bodoh begitu,tunggu balasanya nanti.

maw said...

dah sah mabuk ketum....!!!?.

Bederau said...

#tangkapnajib

Anonymous said...

jasa najib ialah menjadi pemeras ugut berlesen atas nama CUKAI... yang menteri ni suka makan hasil harreemmmm, jadi x kisah bodek ke tiedak. janji ada imbuhan harreemmmm....

Anonymous said...

Haaaak thuih!!!!

InStyle15 said...

Bengong mengalahkan beruk mak ye..

Anonymous said...

Ish ish ish

Anonymous said...

Semakin sukar najib nk pertahankan dirinya dimana ia meminta 3 juta ahli umno pertahankan dirinya tp yg sanggup hanya ahli 3 1/4 sahaja.

Anonymous said...

Bkn 3 juta ahli yg pertahan najib tp hanya ahli 3 1/4 saja yg nyaring menyalak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)