Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, April 18, 2013

SLOGAN BARU UMNO KELANTAN 'MEMBANGUN BERSAMA DANGDUT' ? (GAMBAR)


Rakaman gambar satu pertunjukan dangdut di Sek. Keb Sri Tumpat II, Tumpat, Kelantan, anjuran UMNO sempena mengajak rakyat Kelantan melakukan perubahan agar tukar Kerajaan PAS/PR yang sedia ada kepada kerajaan UMNO pimpinan Tok Pa

Pergh!!!! punyalah teruja sampai ada mamat berpakaian merah naik pentas sama-sama berjoget dangdut beb!!!! Ada seorang mamat tu yang juga berpakaian merah sampai duduk atas pentas terpegun dengan tarian dangdut yang dipersembahkan oleh penyanyi yang sedang berjoget dangdut gerudi.

Adakah begini caranya UMNO nak pujuk dan merayu rakyat Kelantan agar melakukan perubahan tukar kerajaan PAS/PR yang sedia ada?

Tepok dada tanya iman...cuitkan minda tanya akal logik...Perubahan beginikah yang dikehendaki rakyat Kelantan?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)