Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, April 18, 2013

BUDAK TADIKA PUN TAHU MANA SATU GAMBAR YANG ORI.


Nampak sangat dia sedang menegakkan benang yang basah kah3........

3 comments:

XUMNO said...

Cai Umnongok. Tak usah nak tegakkan kain awak yang terlondeh. Kalau nak tampal label SS tu biarlah buat betul2 jangan sampai terkeluar border.Nanti cikgu besar papagomo marah kau bodoh sangat.

Anonymous said...

Kalau blogger UMNO rajin sikit lagi, mungkin dia boleh tegakkan benangnya yang basah kuyup sebab terjatuh dalam lubang jamban.

Tapi terus teranglah, bayang lampu atas 4D, 5D, 6D menjadikan gambar di kedai loteri tu adalah BENAR. Sementara kerja malas dan kurang cekap menjadikan gambar di Sani Ekspress tu adalah TIPU.

Kalau cerdik, hujahkan sahaja orang yang beli loteri tu adalah seorang bukan Islam... habis cerita... malangnya KEBODOHAN ADALAH MILIK KEKAL UMNO... lainlah kalau orang tu pakai vest UMNO bolehlah nak pertahankan mati-matian.

Anonymous said...

makin hari makin bangang umngok ni... dah tebiat nak mampos ke ape ? kalau nak mampos tu mampos lah cepat cepat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)