Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, November 12, 2011

Berita Ini Mungkin Akan Buat UMNO/BN Lebih Lambat Bubarkan Parlimen, 170 Non-Muslim Sertai Dewan Himpunan Penyokong PAS Di Sabah..

http://1.bp.blogspot.com/-90khBcO4Pws/Tr4bt-vxQTI/AAAAAAAAoOI/h42ofqgsKDw/s320/b69862e8cf177e4c38ed3923bc884402.jpg

Melihat keserlahan dan keupayaan PAS memimpin negeri, telah menjadi tarikan dan dorongan kepada 170 bukan Islam di Sabah untuk menyertai Dewan Himpunan Penyokong PAS (DHPP).

Naib Pengerusi DHPP Malaysia, S Suria Narayanan berkata, jumlah tersebut akan bertambah dari semasa ke semasa selepas parti itu memperlihatkan keupayaan dan keseragaman pucuk kepimpinan PAS mentadbir dan mengurus negeri yang dikuasainya dengan cemerlang.

“Kita akan turun sekali lagi ke Sabah dan berkemungkinan besar lebih ramai orang bukan Islam untuk menyertai dewan ini.

“Kita mengalu-alukan mereka. Ini hasrat mereka, dan kita akan raikan,” katanya.

Menurut pegawai media Pemuda PAS Sabah, Mohd Firdaus Muhammad Nor berkata, kesemua 170 orang itu adalah dari kawasan Pensiangan dan mereka menyerahkan borang permohonan kepada setiausaha agung PAS Malaysia, Datuk Mustafa Ali.

Turut hadir ialah pesuruhjaya PAS Sabah, Mohd Aminuddin Aling; timbalan pesuruhjaya PAS Sabah, Hamzah Abdullah; ketua penerangan PAS Sabah, Hishammudin Sulaiman; setiausaha PAS Sabah, Awang Laiman dan ketua Pemuda PAS Sabah, Lahirul Latigu.

N'N:UMNO/BN kena import ramai lagi PATI.......

Sumber

GAMBAR PERUBAHAN YANG SANGAT DRASTIK ANAK SOMALIA SEBELUM DAN SELEPAS DIBERI BANTUAN KEMANUSIAAN.

Minhaj+Gedi+Farah.jpg (400×300)

N'N: Kanak-kanak ini tidak mengerti apa yang berlaku disekeliling mereka...Mereka mangsa keadaan......Minhaj Gedi Farah mungkin bernasib baik diselamatkan oleh pasukan bantuan kemanusiaan namun apakah nasib kanak-kanak lain ....

LELAKI SEJATI PASTI AKAN MUNTAH DARAH TENGOK GAMBAR NI.

http://1.bp.blogspot.com/-_joXNw6GXaM/Trvgy6P8lqI/AAAAAAAAMtQ/NY06OBR8LSc/s400/sexywannabes.jpg

Mengapa mereka memilih menjadi golongan yang dilaknat??? Penyakit yang menimpa golongan akhir zaman....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)