Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, December 28, 2011

AKU CABAR PANGLIMA LUDAH UMNO LUDAH BUDAK NI. ADA BERANI???

http://www.selangordaily.com/wp-content/uploads/2011/09/401372pijak_kepala_lembu.jpgSakitnya hati aku melihat perbuatan bangsat tu....Bangsat tu mana tau yang dia berasal daripada setitis air mani yang hina....Kemudian Allah S.W.T jadikan dia manusia.... Tapi aku nak cabar panglima ludah UMNO yang berani buat video ugutan untuk ludah seorang mahasiswa yang dikatakan biadap menghina gambar Najib...Sekarang kalimah Allah S.W.T pula dihina apa kau nak buat panglima ludah???

http://2.bp.blogspot.com/-GX82lTzetTo/TvC4b0_cnhI/AAAAAAAALnk/cZhUA18FEew/s1600/panglimaludah.jpg

Aku nak tunggu.......

3 comments:

Anonymous said...

generasi bundle

ALLAH tak boleh bagi duit dan tawaran jadi wakil rakyat jadi tunggu sampai dapat hidayah je la atau kucing bertanduk terus.

sharouk said...

Panglima lidah tu mana berani, ketul tak ada

bekas komando said...

gua cabar panglima ludah datang ppr setapak buat hal kami tunggu saja nak tengok jantan ke betina gampang dia orang ini ... datang jangan tak datang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)