yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, September 20, 2016

KESIAN KAT MAMAT NAMA FAUZE NI (GAMBAR)


Inilah rupanya bila binatang tu bila dah besar:


6 comments:

Anonymous said...

kahkahkah! Anak kancil berhidung seksi ropenye..suruh si abang sembelih le buat pekasam, hokhekhok!

Anonymous said...

hahahahahaaa...

tengok kaki pun dah tau anak kerbau pendek. pastu belang2 pulak.

org yg baik hati tu kena samak. kalau tak samak, solat tak sah.

Anonymous said...

Halo abang nama saya fauze....lu ni sekali sekala kena pergi melawat zoo jangan asyik tengok zoo google je...ni lah akibatnya...rusa dengan babi pun lu dah kenal? Kelakau betul lah lu ni...moh cepat gi samak tangan ke apa ke..kalau moto tu digunakan bawa anak babi tu dengan moto sekali lu kena samak...ada paham...

Anonymous said...

To abg Fauze

bro..hang mmg lawak, sianpun ada...kena bykkan membaca.

To Anon 9.43pm
hang nak betuikan orgpun, hang kena pastikan apa yg hang ckp betui. abg fauzie keliru antara baby BABI vs KANCIL...hang pulak keliru antara RUSA vs KANCIL...tu belum lagi baby BABI vs baby TAPIR/CIPAN...rakyat Mas termasuk aku kena bykkan membaca supaya bila tegur org, tak termalu sendiri. sorry pd yg terasa...adios!

Anonymous said...

Laaa.korang ni

Mamat fauzee tu saje buat lawak je..sekali ramai terkena daaaaa

Anonymous said...

teringat kat sedara-sedara yang dulu-dulu dok kat singapore...dok rumah flat 30-40 tingkat ...bangga bukan main, orang bandar besar.....tapi bila balik kampong....kesian tenguk anak-anak mereka ...lalang kat bukit Mantin tu yang banyak tu dikatakannya "PADI"...!!! tu ilmu dunia....ilmu akhirat..??? entah le........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)