yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, September 8, 2016

ADA JUGAK MANUSIA MACAM NI (GAMBAR)


            Aku tak mampu berkata apa2...

11 comments:

jalal said...

SAYA TAK TAU NAK CAKAP JENIS MANUSIA APE MEREKA NI...

Anonymous said...

KEJAM SUNGGUH... CELAKALAH MEREKA SEMUA.

Anonymous said...

Orang Asli Darat tengah kot.

Anonymous said...

tak faham sikap manusia mutakhir ni ... semakin melampau kegilaan dan tak terjangkau untuk menilai kewarasan mereka

Carlos Santiago said...

Daging yg dimakan pun dah xsihat..

Anonymous said...

Di fahamkan dari jurucakap ketua pasukan pemotongan lembu tu bahawa lembu tu sebenarnya sudah menghembuskan nafasnya yang sakit sebab potong kakitangan dan kulit tanpa ubat bius yang cukup. Maka pasukan penyelamat lembu tu telah membuat keputusan yang amat payah dan drastic utk meneruskan pembedahan meleraikan anggota badan utk mengelakkan dari jangkitan virus yang amat berbahaya iaitu Virus Berebut Daging.

Sekian, Laporan dari Berlembu TV

Anonymous said...

wahai Allah... tempatkn mereka dlm neraka jahanam dn lapahlah kulit2 mereka utk disalai di kawah api neraka..

amiiin

DIDI KOTA BELUD said...

Ini filipina..kompom.

Adam said...


Assalamulaikum Admin,

Boleh tak kita sama2 link-kan blok. Blog saya:

biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Sekiranya sudah di-link harap maklumkan kat email saya: biarlembuyangjadilembu@gmail.com

Terima kasih

zamani said...

walaupun lembu tu binatang tapi kamu lagi teruk dari lembu.

Na'im Nikmat said...

Wasalam, tiada masalah sy akan maklumkan kemudian :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)