Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, February 6, 2016

INILAH KERJA MANUSIA BERHATI IBLIS (GAMBAR)


Dengan nyawa manusia pun kau nak buat mainan...Kau memang manusia berhati iblis...  Korang bayangkan berapa nyawa manusia yng dipertaruhkan...

2 comments:

Anonymous said...

Manusia yang terkutuk dan celaka meletakkan minyak, paku dll di jalanraya dan batu di laluan keretapi supaya orang ramai cedera parah atau mati dalam kemalangan. Mungin manusia terkutuk dan celaka tersebut mengharapkan keuntungan dari kemalangan dan penderitaan dan kematian manusia.

Mengapa manusia celaka dan terkutuk boleh melakukan jenayah tanpa merasa takut di negara ini? Semoga Allah membalas kejahatan manusia yang terkutuk dan celaka dengan siksaan di dunia dan akhirat.

otaiblues.blogspot said...

ye meletak paku minyak..dan batu adalah mereka2 yg celaka...termasuk la juga..mereka2 yg menginaya rakyat yg tak mengerti ape3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)