yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, January 29, 2016

AKSI TERLAMPAU PEMANDU HONDA CITY CETUS KEMARAHAN ORANG RAMAI (GAMBAR)


N'N: Marilah kita bersangka baik, pam minyak tu mungkin bapak dia yng punya...

7 comments:

Anonymous said...

kERETA MURAH MACAM NI PARKING TEPI TANDAS SUDAH LA. Otak sikit punya worang.

Anonymous said...

Bakor aje...

Anonymous said...

org melayu kt dh buang tebiat

Na'im Nikmat said...

Tak pasti bangsa apa yng pastinya bangang tak mengenal bangsa...

Anonymous said...

Mak Bapak dia tak ajor bebudi bahasa.rasanye mak bapak dia pun tak de Budi Bahasa




Anonymous said...

Jgn menyusahkan sesiapa

Anonymous said...

brown vibrator says: itu pasal haku tak suka isi kat petronas; banyak sangat bangsa bangsat parking kat pump tapi buat hal laen kat dalam, so jangan layan petronas lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)