Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, December 11, 2015

BOLEH MENANGIS G25 YANG MENENTANG TANGKAPAN KHALWAT BILA BACA KENYATAAN INI...


5 comments:

Anonymous said...

mereka tidak akan menangis bahkan akan ketawa kuat sebab itulah yang dikehendaki oleh melayu-melayu sekular.tersebut ......!!!!!

Anonymous said...

Ini mesti MCA dan MIC punya pasal. Mereka2 ni lah yg berkuasa sekarang dlm kerajaan dan menentang segala bentuk apa yg orang2 islam amalkan. Mereka mempengaruhi masyarakat dan kommuniti mereka supaya benci islam. Umno mesti pantau hal ini.

Na'im Nikmat said...

Masalahnya G25 ni dipelopori orang Islam sendiri bukan MCA @ MIC...

Anonymous said...

G25 mungkin kebanyakan berfikiran sekular kurang atau salah faham tentang agama islam. Elok kalau para pakar dan cendikiawan agama dapat berbincang dan berdialog dgn mereka. Mudahan mudahan mereka insaf dan mahu memahami ajaran islam sebenar.

Anonymous said...

Tunduklah kita kepada segala perintah Allah , jika benar kita orang beriman

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)