yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, January 24, 2016

BOLEH MENANGIS PEMIMPIN AMANAH BILA BACA KENYATAAN NI...

24 comments:

yasmin sabila said...

Pan tu kerjanya mengutuk tghh n pas sj.dasar kudanya dap.ada amoi amoi selfie turun bantah tppa.mat sabu turun krn jika tak
turun akan nampak sgt lah kudanya dia.tppa itu adalah jerat.apa malaysia mati tanpa tppa
selama ini.sudah bebas kenapa ingin kembali diikat janji.jgn sesekali mempercayai janji manis.amarika bertanam tebu dipinggir bibir.rebung nanti akan berduri dihati rakyat malaysia.

ahmad ahmad said...

Alahai....macam ni pon ada...nampak sangat blog ni dendam kesumat

Anonymous said...

Yep, i love ustaz who pay per view and pray for view.

Anonymous said...

Pernah pi dengaq ka ceramah amanah.kutuk pas tang mana?rasa pemimpin pas yg sukar duk kutuk maki dan caci dan memberi gelaran.masuk jemaah atas dasar kebenaran bkn sbb skit ka ramai.Rasullulah sebar islam ramai terus ka?jgn kita fanatik parti tp jadilah fanatik islam dan keadilan.mana penasihat2 pm.kan demo tu keja yg bodoh knp diikut jg.aikh peninglah mcm.TGNA dulu org berprinsip bkn ckp siang lain mlm lain

Anonymous said...

Bagus la.. Masuk geng wala'un.. U-turn 24jam

LIBERO said...

Ye ke dah masuk PAN. Kalau betul tentu berani tulis nama atau no ahli PAN.

Saiful Azmi Husin said...

TPPA amat disokong parti pemerintah Singapore PAP, yg merupakan abg kandung party DAP!!

...jadi jgn lah heran bila DAP dan balaci melayunya, PAN sokong TPPA!!

Ali said...

Kan kita anak demokrasi, suka masuk tak suka keluar.lu keluar org lain msk...tepuk kepala tanya Otak.aku ni siuman ke?

Anonymous said...

Pergi dgr dulu ceramah tu......nak ramai lg masuk bn.kan nak bertaawun dgn bn.lg meriah tu.jgn jd fanatik parti jdlah fanatik Islam dan keadilan

Na'im Nikmat said...

Admin tiada dendam kesumat dgn siapa2 pun...Screenshot tu luahan bro tu tak salah kiranya admin kongsi utk tatapan semua :-)

Anonymous said...

kongsi perkara yang elok2, blog dapat pahala. tapi jika kongsi fitnah, blog dapat bala, admin blog kena luku kepala. hehehe.

Anonymous said...

Perpecahan dari segi politik terbukti tiada kebaikan dan kekuatan apalagi dalam perjuangan untuk kebenaran dan keadilan untuk semua.Bersatulah kita, membantu apa yang boleh ketika organisasi lemah dan saling kukuh mengukuhkan ketika berjaya agar semua pihak beroleh rahmat dari pencipta.

Anonymous said...

Pay per view... sakit tu ingat2 lah tuhan... time sakit pun nak naikan sahwat... nak try org putih ker tu...

Anonymous said...

Tak dendam mcm mana admin?tajuk pun fah menampakkan mcm tu?cubalah berakhlak dgn baik.akhlak islam ka memaki mengelar menghalau dan apa2lah yg seangkatannya.admin nak suruh tatap apa.tatapan kata amanah ni tak ada ahlilah.... penentang ttpa.....berhujah bdasarkan fakta jgn mendgr sblh pihak saja.jika nak menghukum sbb hujah bangsa sampai bila2lah negara kita duk mcm ni.

Na'im Nikmat said...

Pay per view? Amenda tu?

Na'im Nikmat said...

Alahai takkan tisu sgt hati tu he3...Semua org ada hak bersuara dan meluahkn isi hati...

Anonymous said...

Alangkah baiknya jika admin tidak menjadi penyebab kepada komen2 negatif yang menghasilkan dosa seperti beberapa pengomen diatas...saya yakin admin bukannya tak faham isu politik ini perkara yang sensitif...saya harap admin lebih berhati-hati selepas ini. Sekadar teguran untuk kebaikan sesama kita.

abrarmujahideen said...

Kerajaan Skrg Sape skrg nie? Tetap pemimpin ulung Melayu yg haprak

Na'im Nikmat said...

Saya terima teguran dgn hati terbuka...

Anonymous said...

Pulang kann...pulangkann kerusi yg dicuri...pulang kannn...pulangkann logo yg diciplak...reality dan berfakta hujahku ini...

Anonymous said...

Kalau bg balik kerusi ni.. ko nak letak sispa duduk kerusi tu.. ko nak letak ngan org yg bepenyakit? Nanti selalu ponteng dewan.. letak org yg bisu? Senyap dewan nanti.. aku ingat kerusi hadi awg pun perlu d kembalikan kpd rakyat semula.. mcm driver pening.. jalan jalan sesat.. uturn.. jalan lg sesat.. uturn..

Dan said...

Ikut amanah sebab tak ramai orang dengar ceramah? Memang tak layak mamat tu nak berjuang.. Esok kalau benda tu berlaku pada PAS die nak uturn ke? Semoga AMANAH terus mekar. Insyallah

An Anonymous said...

Baguslah kalau dah ngaku curi kerusi org..tapi yg bestnyer ada hati kata kat org lain yg tak curi kerusi pun..

An Anonymous said...

Sbb guna nama AMANAH lah org x nk gi dgr ceramah..sbb mereka x pernah dgr org yg benar2 amanah curi kerusi org..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)