Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, February 16, 2015

ACE KHOO BERCERITA TENTANG TGNA YNG DIKENALINYA


2 comments:

Anonymous said...

TGNA terima kasih kerana kelembutan tok guru menegur saya sehingga kini saya berhijab.sewaktu itu urusan kerja saya dengan gaya pakaian ahli koperat beliau memandang saya dengan senyuman menyambut saya tanpa jelek atau beraut wajah tidak mesra.beliau memberi senyuman yang amat bermakna dengan berkata "kamu amat cantik dan lebih lagi cantik jika kecantikkan kamu dilihat dengan keredhaan allah swt."lantas selepas urusan kerja tamat,terus saya berhijab dan menukar pakaian.terima kasih ALLAH,terima kasih TOK GURU.

Anonymous said...

rocky the great brown unused dick says: sial! sial! sial! cukop cukop la weyyy aku dah tak sanggop nak nanges lagiiiii.. TG! aku rindukan senyumanmu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)