Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, April 16, 2014

INI BUKTI MACAI UMNO/BN TAK SEKOLAH (GAMBAR)

3 comments:

Anonymous said...

hahahah open you ice . Ice kacang lacang or ice cube?

XUMNO said...

Sahlah macai umno totok ni tak pernah jejak kaki sekolah; dia belajar menulis ni pun agaknya sebab ada sekolah khas untuk terencat akal dan bengap. Pada spesis ni dia fikir umno tu tuhan; sebab ada umno baru ada sekolah, ada hospital, ada beras dan ada itu ini. Agaknya sibengap ni fikir sekolah2 di seluruh dunia umno yang buat........Patutlah umno masih boleh bernyawa disebabkan masih ramai orang2 melayu yang setaraf dengan sibangang ni.

ikatbata said...

Rasa nya dinegara tiada umno mesti tiada semua kemudahan.tentu si rizal percaya penduduk luar malaysia mesti tinggal di dalam gua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)