yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, March 16, 2014

PESAKIT RAMAI, PENJAWAT AWAM NI SIBUK MAIN CANDY CRUSH (GAMBAR)


Aduan yang kami terima;

"Ramai pesakit, tapi ada pula masa untuk dia complete level kat Candy Crush. Lokasi di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban. Muka pula masam bila nak cakap dengan pesakit. Ialah kacau dia nak main Candy Crush" - Mr K.

8 comments:

Anonymous said...

Report kat Bomoh 1 Malaysia...bagi penampar Buaya sekali..baru kerja betul sikit

wan said...

LUBANG DAH PECAHHH... ORANG SURUH KERJA DIA MAIN...

Anonymous said...

Akan dtg sesuatu dr langit yg akan melalaikan manusia (org islam)....

Hanif Idrus said...

Emmmm......tak tahu beza tugas dan leisure time.

Jane Duncan said...

Rata-rata penjawat awam yang tidak kompeten dan tidak perform begitulah perangainya. Kalau ditegur oleh pegawai atasan yang bertanggung jawab akan masam berbatu mukanya! Kalau diberi amaran, confirm mereka akan kutuk kerajaan, dan dengan segera baralih jadi pembangkang dan maki hamun kerajaan! Hakikatnya, tengoklah sendiri. Mereka lupa merekalah kerajaan! Pengkhianat!

Anonymous said...

Pekerja gomen rata rata itu lah kerja dia waktu kerja....

Apa lagi nak buat , nak update Facebook sudah buat , Candy Crush pulak lah....

Ini semua biasa saja bah.

hairul said...

jane duncan, mudah sgt menuduh tanpa bukti. besenya yg malas keje n keje men2 la penyokong tegar UMNO. if penyokong PAS, keje itu ibadah, bukan mcm UMNO.

Anonymous said...

Tengok bertudung tapi tak amanah...
ini yg buat malu org islam...
tukar saja dia ni ke dalam hutan sarawak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)