yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, July 8, 2012

POLIS JUGA BERDOA UNTUK ROYALTI KELANTAN (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/380712_322995717793747_325885433_n.jpg

Polis dan orang awam turut mengaminkan doa yang dibaca sebelum bermulanya program WALK 4 ROYALTI.

SUMBER

5 comments:

5sal said...

Assalam Na'im!Terpaksa tu tadah tangan cua puak2 polis nie duk kat negeri lin sorry la puak2 nie nak tadah tangan.Masa BERSIH 3.0 ari tu dak puak2 nie tadah tangan? Tangan n kaki puak2 tu lah yg duk belasah peserta BERSIH 3.0.sya bila tengok puak2 polis nie tak dapat nak bersangka baik dgn puak2 polis rasa menyampah benci meluwap2 lam hati. Pasai Orang Lain Ia Sibuk.

Anonymous said...

nanti kena tindakan tatatertib tu mesti punya la....

Anonymous said...

POLIS berhati mulia.

ingat!
Bukan semua POLIS baik.

Anonymous said...

Yer..bukn semua polis baik..sama jugk dgn org awam..bukan semua org awam baik..;)

Anonymous said...

Klo korang boleh set dlm kepla yg tk boleh bersangka baik pd polis....begitu jugk la sebaliknya..jorang jgn mrh polis plk kli polis tgkap korang...sebab polis pun boleh set tk boleh sgka baik pd org awam.sendiri mau igt lorr..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)