Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, January 23, 2012

PATUTLAH UMNO JELES SANGAT DENGAN USTAZ AZHAR IDRUS, TENGOK SAHAJALAH KONVOI YANG MENGIRINGI BELIAU (Gambar Konvoi Mengiringi Ust Azhar Idrus )Sumber gambar : Facebook Wan Nasiruddin


Konvoi mengiringi Ust Azhar Idrus ke tapak Program Sambutan Jubli Emas Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu di Alor Tempoyak Dungun Terengganu.

Sambutan Jubli Emas diadakan selama tiga hari pada 19, 20 dan 21 Januari, sempena peringatan penubuhan Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu pada tahun 1961.

Sepanjang tempoh tersebut DPPNT telah diterajui oleh 13 orang ketua, termasuk Haji Mohd Abdul Wahid yang kini Pesuruhjaya Pas Terengganu dari tahun 1993 hingga 1997.

SUMBER

2 comments:

opisboi said...

baboon dari taiping mari mesti kata ustaz azhar upah!

akhiyy said...

perhh..ramainye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)