yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, November 23, 2016

INILAH DAP SEJAK TAHUN 1969...


    Rasanya ni dah pecah rekod dunia kut...

8 comments:

Anonymous said...

Jadi apa masaaalhnya,kau nak ganti di ke

Zu ida said...

Kalau pemimpinnya tidak rasuah, ambil tau hal rakyat, buat kerja yg sepatutnya..why not.. nak dibandingkan dgn yg bertukar2 tapi negara tidak dijaga.. byk masalah..

Zu ida said...

Jadi leader sekejap tapi buat keje,amanah, jujur apa salahnya.. daripada dok bertahun2 jadi leader tapi keje tak buat, menyusahkan rakyat, kuat rasuah, mengkayakan kroni..

Hamba Allah said...

Tidak rasuah,ambl tau hal rakyat,buat kerja yg sepatutnya mmg saya sokong...tp masuk campur hal hukum hakam ISLAM dan menghina ulamak mmg saya xsokong..klo bertukar byk mana pn klo dasar tetap ISLAM tu lg tidak menjadi mslh..lain lah klo ada yg sesetengah tu mengaku ISLAM tp memfitnah jd darah daging...

Na'im Nikmat said...

Adakah anda fikir lim Kit Siang tiada kroni?

omar sharif said...

Ooiii Lim Kit Siang mana ada kroni dan nepotisme....dia kan bersih sebersihnya bagi pengikut totoknya
Tak salah nak sokong sesiapa pun tapi to long lah berfikirr sejenak ,kita x suruh pun dia memeluk Islam tapi yg dia mencampuri hal ehwal Islam tu apakebendenya

Anonymous said...

OMG.

pemimpin mana yg tak rasuah?

Oh Memang Gempak!!!

Anonymous said...

Ok admin... ni ayat umno bn selalu bagi... kalau tak suka lu boleh berambus ke korea utara.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)