yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, November 4, 2016

BOLEH MENANGIS AHLI DAN PENYOKONG PARTI AMANAH BILA BACA KENYATAAN NI...


10 comments:

Anonymous said...

Ellop bro....dah ambik dr harakah....pikiaqlah skit....nama pun paper parti....semua duk salah org....tak cukup dgn mengelar.....menghalau.....mengata....nak apa lg bro....islam apa ni....jgn sampai org benci islam.benci parti takpa lg bro....

Boley Jalan said...

Rupanya India ni penasehat Pas, patut la MIC sokong RUU355....kah kah kah, memang patutlah Pas kena kencing dgn ameno! Pas dgn hindu ni sama mahzab dah! Dah la hancing berbelit2 pulak tu puak2 serban berlapis ni.

Bila nak saman SR! Tak kan nak kencing juga, dah berapa bulan depan dah!

Anonymous said...

Tak nangis pun. Sbb kita tau pas dah berubah. Berubah ke arah belakang.

mohd shahran said...

hahaha rujukan dari singapura.. bagilahup sikit rujukan dari usa, kazakhtan atau yang islam sikit dari arab saudi, mesir, syria

Paul said...

Hati2 En. Naim! Nanti blogger2 'berbayar' PAN Imayam dan Zionist-link RBA DAP akan spam blog anda! Golongan2 sekular ni jenis pantang di 'sound', cepat melatah macam 'Tuan Guru' dia orang!

Hamba Allah said...

Dia orang ISLAM lerr...jgn nilai org dari kulit..ni kulit ja nmpak mcm melayu ISLAM tapi menghina parti yg nk tegakkan hukum Allah

Anonymous said...

kenapa perlu wujud PAN? Sampai sekarang aku tak faham, buat lagi satu parti, jadi berpecah la pengundi. Sampai ke sudah la pembangkang tetap jadi pembangkang.

Anonymous said...

kalau koling tu puji pan ko akan sotuju bonar..cm tu politik mesia..kalo dh tk suko satu parti po sajo kn dikutuk..melayu2..cino yo yg utng bilo melayu gadoh sesamo melayu..baju kuning yg melayu gadoh dongn melayu baju merah...golak cino nengok..tk soda2 lai ..apo sikit pas jo yg salah dap yg torng2 tk suko islam tu dipuji2 bona

Anonymous said...

Parti kuali ditubuhkan sebagai boneka parti roket untuk menyokong Tuan Guru roket menghina, menfitnah dan menentang agama Islam dan menindas dan menafikan hak umat Islam mengamalkan ajaran Islam dan hukum Allah.

Parti kuali juga digunakan oleh Tuan Guru roket untuk menfitnah, memburuk-burukkan, melemahkan dan memusnahkan parti Islam PAS kerana PAS sedang berusaha melaksanakan ajaran islam dan hukum Allah untuk umat islam di negara ini.

Maka kita tidak merasa hairan melihat hamba abdi roket bertanding dalam pilihan raya untuk memecahkan undi supaya parti Be End menang dan PAS kalah ! Ini bererti parti kuali dan parti roket adalah pengkhianat kerana mereka menggunakan taktik kotor supaya Be End menang !

Anonymous said...

Puak2 PAN ni x kisah pun jd pemecah belah pembangkang...yang penting mereka kena lawan PAS kaw2.
Puak2 mcm ni akan sentiasa ada sepjg zaman. PAS kena jln terus beristiqamah dgn islam yang dibawa. Bukannya islam yg pegang amoi & islam yg tolak nk tegakkan hukum syarak dgn pelbagai alasan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)