yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, June 13, 2016

BAIK PUNYA SULTAN MELAKA BELASAH SUHAIZAN KAYAT...


6 comments:

Dan said...

Kihkihkih.. sultan melake palsu pun ambik jadi modal ke???

ikan said...

Naim nak harap PIS sembang pasal ekonomi memang takde dah le. kalau nak amik post, amik semua jangan yang negatif je. harap calon PIS kuale sila desak supaya hospital Kuale tu cepat naik jadi hospital Pakar. kalau PAN tak sembang pasal jambatan takdenya PM nak sebut jambatan. tu pun ntah tahun bila nak setel. up la sikit masalah rakyat. ni tak PAN, PAN PAN.. macam dah takde benda lain.

Anonymous said...

Kah kah kah...Sultan mabok minum todi.....

Anonymous said...

Cisss... mentang2 tok penghulu bertanjak berkeris bersamping, cakap sultan tak diiktiraf perlembagaan negara pun diangkat dijulang. Apa kalau hangpa dapat perintah Malaysia hangpa nak angkat dia jadi sultan melaka ke? Kalau tahun ni Dato Nikah Kahwin Musang Berjanggut potong pulut pakai keris panjang... tahun depan mintalah Tok Perempuan hangpa buat muktamar dengan BERKEMBAN... baru class gitu.

Na'im Nikmat said...

Kita jgn tgk kpd siapa yng menegur tp kita tgk apa intipati teguran dia...

Na'im Nikmat said...

Memang sejak keluar PAS Suhaizan Kayat sibuk menyerang dgn isu2 yng remeh... Misalnya semasa PRK ni dia menjaja modal pemimpin PAS makan bersama pemimpin BN... Inikah isu yng rakyat sg.besar mahukan? Drpd Suhaizan sibuk dgn isu2 murahan seperti itu lebih baik Suhaizan fokus kpd permasalahan rakyat setempat... Wallahu'alam...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)