yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, April 4, 2016

BOLEH MENANGIS PEMILIK DAN PELANGGAN BUTIK TUDUNG FAREEDA BILA BACA STATUS NI...


Apa yang dimaksudkan bro itu ialah perangai orang2 kita ni:




Paling best ada pulak troll ni:

Kenyang dapat tudung Fareeda, sebulan xmakan pun xper janji dpt tudung Fareeda...

Turut dipertikai ialah strategi pemasaran Pemilik Butik Tudung Fareeda:


Semua orang perlu muhasabah...

6 comments:

Anonymous said...

Diaorang ni aku rasa dh kena Manderam.aku yg tinggal kt Bangi hari2 lalu langsung tak de feel nk beli tudung jenis yg mahal lagi berfesyen kununye.hishis rosak betul nafsu melayu2 ni

Anonymous said...

Orang Melayu komplain barang mahal,tak cukup mkn dan sebagainya.Tapi bab tudung buat sales,berebut hendak beli.Buat malu bangsa je.

Anonymous said...

Haha ni bodo punya orang

Anonymous said...

gimik jer pasangan fizo mawar ni
ingat tak restoren depa?
siap beratur lagi
tp knp restoren lain yg terkenal takde org beratur bagai
depa ni dpt upah

Anonymous said...

sehelai tudung farXXX ni mencecah RM160. mahal beb, tak berbaloi beli.

Anonymous said...

Semua pun kena tipu...macam lah bagus sangat tudung. Tau tak depa ni semua yg tudung2 yg kononya berkualiti ni datang dari vietnam.
Tudung Nilupa pun buat kat vietnam. Masuk malaysia jual dengan harga yg tinggi. Tipu org semua.
Kah kah kah...bab menipu org melayu memang champion!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)