yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, April 18, 2016

ADA MANUSIA MENCARI DUIT DENGAN MENJADI SYAITAN (GAMBAR)

 



Kiriman seorang brother:

"Assalamualaikum pada semua kawan2....ni nak habaq skit...sy merupakan pengguna tegar maju express way@MEX putrajaya KL...kL putrajaya..masa balik kerja ri tu ternampak kayu melintang jalan..sekali ternampak paku terpacak kat papan tu..cara paku kat papan tu umpama mcm sengaja dipaku n diletakkan kat jalan..saya kutip ada 2 tempat berbeza masa tu..tp cuma amik pic kat bukit jalil ja...saya amik papan tu kat lane 1..yg papan tu sy kutip kat selekoh yg berdepan penghadang tu..selekoh kat lane 1..sapa laju mmg xdan elak...ada gak kereta yg langgar..pekara tak diingini leh berlaku jika penunggang moto terlanggar papan ni...waspada pada semua pengguna MEX..ada org cari rezeki cara tak elok huhuhuhu...paku n skru pon ada gak sy kutip time tu..semua lempaq tepi...kalu rasa info ni penting kawan2 bg tau laaa kat kawan2 lain ya...bahaya...biasa depa wat kerja masa org dapat gaji...info tau kat kawan2 yg pakai mex..lorong kecemasan biasa paku n skru banyak..mata mau liaq skit nohhh...share pada kawan2 yg pakai laluan ni ya..tqvm all"

1 comment:

Anonymous said...

Mesti orang melayu punya kerja. Confirm!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)