yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, March 27, 2016

KESIAN MANUSIA NI PAKAI KERETA MEWAH TAPI PARKING KERETA MACAM ORANG TAK SEKOLAH (GAMBAR)


Kenapa orang kaya ni selalu ingat jalanraya ni diorg yng punya? 

7 comments:

Qucincau said...

Jenis Specis totok UMNGOK. Pakai hentam dulu dan pikir kemudian.

Anonymous said...

Orang kampung aku kata 'Ada arta takda arti'

zamani said...

parking tu bapak dia punyalah.

Anonymous said...

Mak Bapak dia tak ajor Sivic Thinking.satu keluarga memang Bangang

Anonymous said...

Maafkan hamba Allah ni. Sebenarnya dis tersilap telan pill yang dibeli dikedai sinseh: sepatutnya obat kuat lelaki tetapi yang ditelannya obat julap. Sebab exhaustnya hamper nak pecah, maka terpaksa dia park lintang pukang untuk melepas disebalik himpunan pokok-pokok di dadapan itu. Skit jam lagi muncullah dia tersenyum simupul.

Anonymous said...

Babi pun tau cara nak parking dgn betul...n

Anonymous said...

Positive thinking, maybe anak die yg bwk xbrp pandai parking keta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)