Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, January 14, 2016

LORI HANTU RAGUT NYAWA PELAJAR SEKOLAH, BAGAIMANA LORI ZAMAN PENJAJAH NI MASIH ADA LAGI ATAS JALANRAYA?

 


Selangor, 14 Jan - Dua maut manakala 1 lagi cedera apabila sebuah lori melanggar 15 motosikal dan van dalam kejadian yang berlaku di depan Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Damai Perdana.

Menurut Bomba Selangor, kejadian itu berlaku pada jam 1.11 tengahhari tadi. 

Sumber: Siakapkeli.my

N'N:Persoalannya bagaimana lori seuzur ini masih lagi beroperasi diatas jalanraya? Bagaimana boleh lepas pemeriksaan Puspakom?

5 comments:

Anonymous said...

Lori hantu dimiliki pontianak dan dilindungi oleh jin ifrit.

Anonymous said...

Malaysia muleh

Anonymous said...

Ini semua rasuah punya pasal sepertimana ahlong2 boleh jalankan perniagaan haram dan lakukan jenayah tanpa sebarang tindakan pihak berkuasa.

Anonymous said...

Lori tu dari luar je nampak uzur, kat dalamnya tidak nama glamour lori ni "Santaiwong" atau lori Tengkorak. Nampak buruk macam ni je, tapi Harganya sebuah lebih RM100,00 ribu.

mansor said...

pengerusi SPAD DAN JPJ kalau ada maruah dan harga diri...SILA LETAK JAWATAN...anda telah ......CUAI HINGGA ADA YG TERBUNUH............

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)