Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, December 5, 2015

TAK TAHU NAK CAKAP APA DAH TENGOK JER GAMBAR...


5 comments:

Anonymous said...

daftar cepat jadi macai..macai dpt kad diskaun..80% less dr harga lama

Anonymous said...

jangan risau,brim kan ada, bayaran Brim 1 Malaysia sebanyak Rm 1,000 akan menyerap segala kenaikan ini, Terima kasih P.M.

Anonymous said...

Oh baru saya sedar RM1,000 boleh bayar semua bil, hutang PTTN, sewa rumah, minyak kereta, makanan dan minuman, membeli pakaian dan kasut, melancong luar negara, melanjutkan pelajaran, membayar bil hospital, tambang segala jenis kenderaan dan membayar kenaikan harga barangan dan perkhidamatan dll. Sesiapa yang terima RM1,000 itu tak payah kerjalah sebab semua keperluan hidup dalam tempoh 1 tahun boleh ditampung oleh Brim 1 Malaysia sebanyak Rm 1,000. Wow....Besarnya nilai RM1000 di zaman ini.

Oh terima kasih balaci Be End 5:14 PM kerana menyara hidup dengan mengampu pemimpin !

Anonymous said...

Pemakan "dedak" tak kan faham kesusahan masyarakat keliling mereka...gambar ni sesuai jadi contoh...pandai abg blogger kaitkan...

Anonymous said...

:-)...hehehe...baik punya perli

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)