Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, October 25, 2015

KALAU NAK MENIPU PUN AGAK-AGAKLAH (GAMBAR)


7 comments:

Anonymous said...

Apa ni admin naim,kau ni dah ,enghina kawan Hj Hadi,bukankah bloger Pas? sepatutnya kau jangan keluarkan gmbar yang menghina najib,mana ada najib penipu? cubalah tanay Hj hadi dan Haron din dulu.kau tka wala' pula dah.

Anonymous said...

ha..ha..ha.....!!! dengan alasan itu najib akan sapu pula duit zakat untuk kepentingannya dan kepentingan umno......!!!!!!!

Anonymous said...

Sama mcm aji adi tipu kata calon jual pil kuda.

Na'im Nikmat said...

Walaupun sy pro PAS tp tak semestinya sy mesti bersetuju dgn TGAH. TGAH manusia biasa bknnya MAKSUM, selain ALLAH SWT dan RasulNYA semua org boleh dipertikai dan dikritik...

Anonymous said...

Biasa la penyokong pengkianat mazhab DAP...

Anonymous said...

Entahnya yg kata tuan guru tu maksum geng panchai tu.tuan guru pun tak kata dia maksum dia cuma kata pan tu pengkianat.betul atau tak sendiri nilaikan la.maaf la ckp tp sy nampak mcm betul sj katanya tu.

Anonymous said...

Apapun. Undi nanti jangan sekali2 undi barisannnn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)