Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, September 5, 2015

INI YANG BERLAKU BILA PENYOKONG PASUKAN BOLA SEPAK MALAYSIA KECEWA ( 2 GAMBAR)


                      Cap Ayam kah3....

4 comments:

Anonymous said...

KEJATUHAN BOLASEPAK NEGARA JATUH SELEPAS TAHUN 78 LAGI APA BILA PENERAJU NYE BERSIFAT BODOH UNTUK MENERAJUIFAM. MEREKA DIFAM INI MEREKA MENGAUT KEUNTUNGAN UNTUK DIRI SENDIRI.DARI PRESIDENT YANG BANGSAT DAN CETEK PEMIKIRANYE DAN YANG CUMA BERMINAT BOLA BOLEH JADI PRESEDENT. DARI SEGI BOLE SEPAK FAM HINGGA TERKINI SIMIDIN SIEFENDI SIMAZLAN YANG TAK LAYK DUDUK DIFAM .MEREKA INI PENGKHIANAT BOLASEPAK NEGARA.TENGUK JERMAN,MUCHEN KEBANYAKANYE DITERAJUI OLEH BEKAS BEKAS PEMAIN.

Anonymous said...

kalah sebb duit kita jatuh

Anonymous said...

Itu let semua takut dengan kekalahan .tapi tak takut dengan sihir RM kenapa? Semua dari kepimpanan amano promo nak hilang kuasa kot. Memalukan MALAYSIA dari segala sudut.

Anonymous said...

Elehhhhhh....baru derma 10 gol pun kecoh ker?
Relax aaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)