yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, March 27, 2015

NAK PELEMPANG??? (GAMBAR)


Cover line jer dia belasah org ameno kah3

2 comments:

lagu tu laa said...

sapa yang makan cili akan teras pedasnya.tengok sapa akan panas satu badan.dah kena sebiji ataih muka.hahaha!

Anonymous said...

rocky the great brown unused dick says: kaaaahhhh kah kah kah kah klaka siot! celake kasik aku ilang ngantok je petang2 ni; selagi lighter belum cicah harga RM78.00 sekotak, bersyukurlah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)