yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, January 13, 2015

SULTAN KELANTAN BUAT KEJUTAN...


5 comments:

Anonymous said...

Ini baru betul Sultan. Yang lain....opsss aak berani nak sambung komen takut kena cekup dgn polis...

labkamarul said...

Memang patutla buat macam tu sebab tuanku adalah ketua negeri.

Anonymous said...

Tak terkejut dah. Kalau sultan lain mungkin juga terkejut.

Anonymous said...

Alhamdulillah syukurlah adalah ketua agama negeri yang begini..

Anonymous said...

Kalau sultan ni bagi aku perkara biase je, tapi kalo Sultan negeri lain termasuk sulatan negeri aku, mmg aku kena heart attack sebab terkejut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)