yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, December 26, 2014

INILAH POST TWEET PALING PUAKA TENTANG BANJIR...


8 comments:

Anonymous said...

Doa mintak supaya yg kena uji dimudahkan bukan mintak ujian diberi kpd org lain x molek..x dapat tolong doakan saudara kita pun 1 pertolongan yg ikhlas..Allah suka...

Anonymous said...

Aku doakan lubang pungkok ko bella banjir slalu.. amacam!!!

Anonymous said...

Kang lubang pungkoq ko banjir terus baru ko tahu bella..

Anonymous said...

rocky the great brown unused dick says: elok si bella ni kene penyakit sentiasa gian seks tapi faraj bernanah sampai mampoz

Anonymous said...

ujian kat KL ada, lebih kurang sama berat dgn ujian banjir juga...

iaitu utk menangani org2 muda yg mcm awak tu, yg tidak tahu menilai dan memahami sesuatu kejadian dari sudut ilmiah yg benar.

pemikiran mcm awak itu pun umpama air banjir yg berlumpur.

Anonymous said...

Doa budah bangang ni dah makbul. JB pun dah kena banjir.

mat roger said...

sekarang ni ramai bebenor manusia yg kununnya sofisticated tapi sebenarnya BODDOH... cakap ikut sedap mulut guna kepala bana bukan cakap guna kepala otak...

mat roger said...

Sekarang ni ramai bebenor manusia yg kununnya sofisticated tapi sebenarnya BODDOH yang amat... berkata2 tidak menggunakan otak pati guna kepala bana... kalau bala yg dia minta tu kena dia sorang .. pegi mampuslah dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)