yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, November 9, 2014

KETUA PENGARAH JPJ SENTAP DENGAN POST FB?


5 comments:

KP said...

Ai like!

Anonymous said...

Apa ? lu taiko ka dg lu punya pangkat pengarah jpj (umpama raja ) suruh orang datang jumpa you.lu punya kementerian serupa macam 1maraysia menzalimi rakyat.Aku ada lessen gam x da kualiti diterbangkan angina depan mata road block lu punya orang, lu saman juga atas alas an x pamer load tax. Wa rayu sama you jangan sman, lu x dak pakai otak. Itu hari wa punya anak mau pergi kathan dihospital kera jadian, wa kena batal dan bayar saman , dua minggu wa susah mau cari makan....panjang lagi mau cite, lu masih lagi saja saja dendam bagi ploblem sama wa. Lu durian wa timun, amacam pun lu mau saya aku salah. Itu kalilah wa BENCI SAMA LU JPJ.

Anonymous said...

Wa Salute lu lah brader......ini baru kata berani kerana BENAR

CEO Siber said...

...


(( Loceng Amaran!! ))- Selepas Penjarakan Anwar. UMNO Bersiap Sedia Untuk PENJARAKAN Azmin Dan Wan Azizah Pula!!!??

Dakwaan BerNiat Jahat - Dakwa, Saman, Tangguh 90x. Peguam BODOH!!! ??

Sumber Berita


>> Klik Di Sini <<




Agenda Jahat UMNO - UMNO Mahu Musnahkan Perpaduan PR Untuk Terus BKUASA!


Generasi lama, generasi muda dan generasi baru perlu berhati2 dgn tektik UMNO sekarang yg menggunakan media mereka..

Matlamat mereka hanya satu... Mahu kekal berkuasa...

Oleh itu, mereka perlu memastikan Pakatan Rakyat berpecah agar rakyat sudah tidak percaya kpd Pakatan Rakyat lg.. ( Konon nya lah )

Jadi di bawah adalah tektik mereka yg dianggap berkesan... ( Konon nya lah )

1. UMNO akan cuba habis2an agar PAS keluar dr PR... Semua cerita mereka palsu belaka..

2. UMNO akan menggunakan Anwar habis2an sbg liabiliti PKR... Sebenarnya mereka takut dgn kekuatan Anwar..

3. UMNO yg sudah hilang pengundi Cina, akan melabel DAP mcm2... Jahat mereka tak sedar, nak kata DAP pulak jahat...


Jadi, sy mohon sgt, jgn mudah percaya dan tertipu dgn permainan jahat mereka...

Tolong ye :-)


Sumber Berita


>> Klik Di Sini <<

Anonymous said...

rocky the great brown vibrator says: wuooaaaaa... wa lespek lu la bro.. olang2 malayu busat2 punyia pangkat tapi dudok bawah ponggong olang cinnaaaa... haiyaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)