Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, August 26, 2014

MUHASABAH BUAT PR...


4 comments:

Anonymous said...

alhamdullilah lega rasanya orang yang seperti kau sudah keluar dari PKR.kalau bolih joinlah dengan UMNO atau Pas.Sebab kalau ada orng seperti kau rosak PKR.kau tak pernah faham tentang masaalah yang di hadapi oleh PKR tentang perangai Khalid.Kaki hampir di ikat oleh UMNO

Anonymous said...

Kami tak kisah ..... siapa pengganti asal bukan UMNO .

XUMNO said...

Setuju bebonar dengan dra. Diharap lebih ramai ahli2 PKR yang ada harga diri tinggalkan parti adunan umno itu. Mari ramai2 sertai Pas; parti yang berpegang kepada prinsip dan memegang amanah rakyat serta tidak mahu jadi pak turut. Pas juga menunjukkan rasa hormat kepada institusi raja dan Sultan dengan tidak mahu memaksa baginda membuat keputusan terdesak. PKR sudah mengelirukan rakyat; pentadbiran kerajaan Selangor jadi kucar kacir selama beberapa bulan kerana nafsu sarakah pemimpin2 mereka yang ingin merebut kuasa.

Anonymous said...

Pigi jadi kuli rajalah... sembah raja bagai dewa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)