Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, June 5, 2014

APALAH MASALAH BUDAK PEREMPUAN YANG KAT BELAKANG TU? (GAMBAR)


 Apa alasan yng rasional berposing sambil tunjuk simbol mencarut tu? Nampak cool? Nampak gempak? Nampak bangang ada kut...

5 comments:

Umikalsum Umi said...

Memang bangang pun...bodoh jgn ceritalah... Ptuiihh punya budak

Anonymous said...

Marilah bersangka baik, iaitu mungkin juga dia tidak tahu yg dibuatnya itu adalah merupakan carutan. Uatu bleh jadi juga sedang mula menggenggam ataupun membuka genggaman, diketika itu, terakam gambar ini.
Jika yg dipaparkan di atas dlm bentuk audio visual, barulah ulasan yg lebih tepat dapat dibuat.

Anonymous said...

Ciri ciri orang yang jiwanya sakit. Di Malaysia kini, dari sepuloh orang , lapan orang mengalami sakit jiwa. Berbagai tekanan dalam hidup.

Anonymous said...

murah sangat maruah perempuan tu.hasil didikan sekular umno/bn

- ahli Gabungan Mamak Penang (GAMPANG)

Anonymous said...

jgn marah2 kat budak ni dulu..kita Tanya dulu bila besar nanti dia nak sokong parti mana..klu dia nak sokong parti yg kita sokong..kita sangka baik la yg dia akan berubah dan hal ni kita boleh anggap sbg hal kecik je..tp klu dia xnak sokong parti yg kita sokong baru kita marah2 dia seolah2 hidup dia dh musnah dan xkan berubah kpd baik..
sifir politik....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)