yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, May 15, 2014

INGATKAN MANUSIA SEMULIA NI DAH PUPUS (GAMBAR)

4 comments:

Anonymous said...

Tersentuh hati bila baca & tengok apa yg dia buat. Ya Allah berkati & berikan kemulaian kpdnya, dunia&akhirat, Amin.

Anonymous said...

Dia manusia hebat

Anonymous said...

asuhan dari ibu bapa yg mulia dan berakhlak tinggi...dan diberi makanan yg halal oleh kedua orang tuanya..

Anonymous said...

Bila PM share cerita ni kat FB dia, maka keluarlah bebrp kaki bodek suruh bagi mcm2 anugerah utk adik ni sambil jual muka kat paper. Harap2 adik tu tak termakan dgn segala pujian drpd kaki bodek ni. Dikhuatiri akan timbul rasa riak & akhirnya menghilangkan pahala kebaikan yg dilakukan tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)