yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, April 10, 2014

PANDAI SUNGGUH DEPA BERLAKON (GAMBAR)



Tak amalkan sunnah Nabi SAW ,tak ikut suruhan Nabi SAW dan tak pernah contohi akhlak Nabi SAW tapi anjur program "Cinta Rasul" ini yng kita panggil pelakon paling hebat...Tutup isu konsert liar dgn program penyucian jiwalah kononnya...

6 comments:

Anonymous said...

Ini lah munafik namenye..

abuamir said...

Nak bagi lagi 'real' lepas ni pergi umrah pula. Balik umrah terus suci bersih macam bayi baru lahir. Lepas itu bolehlah tindas dan zalim kat rakyat lagi. Bersihkan dosa macam hind* kat sungai genjis.

Penyokong umno bukan main seronok, pemimpin mereka suci dan maksum. Selamanya ditipu masih buta mata hati mereka.................

mereka munafik said...

Dalam ganmar bulan ada 3 biji di belakang. Mereka berdoa untuk bulan perintah lapas PRU14

Anonymous said...

Makhluk dua alam....sume dia boleh......sapu sume

Gerakan Anti Najib/Rosmah said...

Biar ler bro.... hipokrit

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 1228
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)