yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, March 14, 2014

BILA ARTIS KAKI BODEK UMNO BUAT KENYATAAN MACAM INILAH RUPANYA (GAMBAR)


12 comments:

Anonymous said...

Dia kurang cerdek sikit... Caranya mudah... Berenti saja tgk movie yg dia dan anak beranak dia buat... Biar dio minta pwtc aja yg taja filem dia mcm filem si suhaimi bana ari tu. baru dia belajar politik dan ekonomi dari hal ni... Belum matured walaupun dah tua bangka...

Anonymous said...

Biarlah dia buat kenyataan, bila kena batang hidung sendiri nanti barulah nak sedar tapi telah terlambat.

Anonymous said...

Suruh la beruk Mat Yeh tu buat kajian...majoriti yang kena HIV tu spesis apa...tentu spesis umngok!

Anonymous said...

Kurang ajar punya artis

Anonymous said...

Artis mcm ni gua x heran. Sampah

Anonymous said...

Masalahnya chek ooooi, di Kelantan bukan semua rakyatnya ahli PAS. Ahli UMNO pun berlambak bertindih-tindih otak lebih kurang spesis yang namanya Norman Abdul Halim, tak masuk lagi cina, siam, india, orang asli dan lain-lain pun ramai juga. Yang dok pelingkup Kelantan dengan HIV jenis yang dok amal hedoism, tokeynya sapa lagi sama angkatan dengan bomoh-bomoh tikar pandan terbanglah.

wmefairooz eirman said...

Bodoh yang pergi projek balik berubat siplis etc pergi klinik hospital dekat kelantan nak tunggu balik kl kut putus anu...habis tak kan hospital nak report kepala anu kena selsema burung..bodoh

tzmr said...

Abis kamu rase negeri mana yg less hiv cases but more islamic state ? Pls name one .. maknanya ada pnggung wyg .. ada concerts .. and have huge hiv cases than it is normal.

rantai said...

marah sangat le tu .... sebab tak dapat hasil di kelantan ... cuba kalau boleh dapat buat show bogel ke, tiger show ke, tentu dia puji habis punya .....!!!!!!!! ni semua puak makan duit hasil haram belaka nih ................

Anonymous said...

janganlah mengata tanpa berilmu,takut nanti adalah doa untok diri sendiri.

Anonymous said...

AIDS..merbahaya... Aedes pula mengancam manusia... kalo kru buat album baru nyanyi lagu ni mesti hangat

Mat Bon said...

Bro, dari nak label dia kurang ajar lah, bodoh lah ... apa kata kita lawan hujah dia ... Mungkin ada kebenarannya bila dia sebut ... panggung wayang yang dibina di zaman sekarang tidak lah 'seburuk mana' sampai perlu di larang pembinaannya ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)