Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, February 19, 2014

PEMIMPIN UMNO, AHLI UMNO & PENYOKONG UMNO BOLEH MENANGIS BILA BACA LUAHAN BEKAS PENYOKONG UMNO INI.


2 comments:

Anonymous said...

UMNO/BN menguasai media untuk memesongkan fakta kebenaran. Dgn meletakkan kepercayaan kpd berita dari media arus perdana, maka dgn mudah rakyat ditipu serta dihasut. Spt sdr Ayob Hussin, saya juga yg tidak menyukai PAS dulu, terbuka hati setelah Ustaz Fadhil Noor di'spin' pemberitaannya mengenai isu lantik mufti bisu. Ditahun 1997 peristiwa itu dan Anwar masih TPM juga Menteri Kewangan. Mana mungkin ustaz yg pernah mengajar saya dulu (1976), peribadinya yg sangat low profil mempunyai akhlak spt dituduh pihak UMNO. Perkara hakikat tidak akan dapat ditutup dgn penipuan.

Anonymous said...

Ya allah berilah kesihatan yg baik pada TGNA dan ulama2 yg menegakkan islam, panjangkan umur mereka ya Allah, aku sedih makin ramai ulama/pemimpin Islam yg meninggalkan kite...syukur ya allah kerana memberi pemimpin yang mengikut ciri Rasulullah iaitu melebihkan kebajikan rakyat dari diri/keluarga mereka sendiri...ya allah makbulkan doaku amin yarabbalamin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)