Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, January 29, 2014

MANA ADA MANA2 GURU DIDUNIA YANG BUAT KERJA MACAM GURU MALAYSIA NI (GAMBAR)


Terbaik!!!

3 comments:

Anonymous said...

guru di malaysia banyak berkorban...macam-macam dibuat tetapi tak banyak yang berterima kasih dengan guru.. apa pun sy sentiasa ingat jasa dan pengorbanan guru dalam mendidik anak bangsa sehingga berjaya...terima kasih cikgu.

ahmad salleh said...

Sebenarnya ada sejenis ubat boleh dibeli di farmasi, menghapuskan semua kutu dgn telur-telurnya sekali gus. Cara menggunakannya sama seperti syampu rambut, cuma masanya dibiarkan selama kira2 20 minit sebelum dibilas dan hanya sekali guna sahaja, insyaAllah. Pencarian secara manual besar kemungkinan tidak akan habis, malah tidak berakhir pula. Buat acara mandi dan gunakanlah ubat itu.

Anonymous said...

Sembur ubat nyamok boleh kot...he..he..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)