Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, January 31, 2014

GEMPAR GAMBAR SUPERMAN DIRAKAM DILEBUHRAYA PANTAI TIMUR ( 1 GAMBAR)

4 comments:

Anonymous said...

Anak MELAYU merempit Superman atas MOTOR tu bahalol ke apa ???? Nak mati pun menyusahkan orang saja....

Anak MELAYU lagi......

Anonymous said...

Mungkin dia ada membeli polisi insuran nyawa yg tinggi untuk ditinggalkan pada waris dinamakan. Jika begitu, para waris janganlah bersusah hati. Kita ni yg terpaksa membeli insuran kenderaan mahal pula premiumnya itu, disuruh memandu dgn cermat supaya tiada tuntutan akan dikemukakan.

Anonymous said...

Di mana2 pun yg merempit begini budak melayu. Nak tegur jng sekali sebab budaya hormat org tua dah hilang. Polis pun dah menyampah dng budak2 camni kerana polis juga biasa kena langgar bila cuba menahan mereka.
Ibu bapa munkin boleh tolong. Jng beri motosikal dan jng beri keluar mlm..

Anonymous said...

Anak melayu dah jadi bodoh haramjadah... mampos cepat lagi baik dok menyusah org dan mak bapak.
Nak harap pemimpin masyarakat nak bimbing jng la... semua sebok dok cari duit. Lagi pula mak bapak zaman sekarang tak suka kalau tegur ajar anak depa...
Biarkan..... lama2 mampos sendiri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)