Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, January 24, 2014

GAMBAR KEDAI CINA YANG ISLAMIK.

3 comments:

5sal said...

Assalam Admin! Mencuri berdosa, akan mendapat balasan dari ALLAH makan RASUAH sampai termuntah2 macam mana lak.Terutamanya puak2 yang duk mempertahan kalimah ALLAH tu!Yang duk mengaku negara ni negara ISLAM!Yang solat 5 waktu tak tinggai,Yang mengucap syahadah tu.Yang mana HUKUM ALLAH TAK BOLEH DLAKSANAKAN KAT M,SIA NI!Masing2 jawab!

Anonymous said...

Papan tanda tu tak lama lagi kena rampas le. Pasai org bukan islam tak boleh guna kalimah Allah. Huh...huh... berani betui la cina ni. Kedai ni kat mana ye. Kalau di sabah sarawak selamat kau...

Anonymous said...

Der..
Ni kedai cina muallaf la..
Positip skit bila pikir tuh..
Jgn nk pikir lain jerk..
Kalo hati da mazhab amno,
ni ler jadinya..
Dasar MACHAIIE..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)