Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, December 14, 2013

GAMBAR NI MACAM CUBA NAK JELASKAN SESUATU.

4 comments:

5sal said...

Asslam Admin!Bukan pa tu makcik nak tunjuk kat kita payung tu bermakna tempat dia berlindung dan tempat bergantung hidup.Kan najid berkata lam PAU baru2 ni.Hanya umnuuuuuuuuuuuuu tempat untuk bergantung,Bukan pada ALLAH SWT.Hahaha.Wassalam

Anonymous said...

nak try test conclusion.

1. sesapa sokong umno akan jadi fakir?

2. dimana bn kuat disitu rakyat merempat?

ahmad salleh said...

Simpati dan sebak melihat insan ini mungkin miskin dlm kehidupannya dan mungkin juga cacat penglihatannya. Dia tak mengerti apa2. Diharap jangan ada unsur penghinaan kpd insan tsbt dlm posting begini. Kalau boleh, bantu shj sekadar termampu. Payung itu boleh jadi juga satu bentuk bantuan dr BN, mana kita tahu?

Paria Jalanan said...

http://pariajalanan.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)