yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, November 4, 2013

PLAT KERETA PALING AJAIB (GAMBAR)

6 comments:

Anonymous said...

Aku ada nampak d airport Pangkalan Chepa pada 30hb October plate no.NAJI8

Anonymous said...

mana JPJ, ada berani ke?

Na'im Nikmat said...

AJA 113 he3......

Anonymous said...

Kat hospital tuanku jaafar seremban ada sorang doktor pakai kereta warna biru guna plat NAJ15..dah tu rapat rapat pulak hurufnya..tak senonoh betul..

Anonymous said...

Plat cantik..tapi moto kapcai (ex5 kalau tak salah aku..) PEP51 kat penang..rasa macam nak beli je plat tu

Anonymous said...

Ni contoh plat plat sensitif yg owner aku rasa segan nak pakai..serius aku ada nampak..BAB1,..yg bakal keluar kat penang x lama lagi PUK1..sapa la yg malang bakal guna nombor ni..dah makin hampir sb kat penang plat dah jejak PKR dah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)