yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, October 21, 2013

CARA YANG PALING MURAH & SENANG UNTUK BERHENTI MEROKOK (GAMBAR)


1 comment:

sempoi said...

anyone please try stop smoking... bad for health....

aku dulu smoking gak... at last kuat kan semangat raya 2010 1 week before posa stop, rasa nak smoking jaa isap gula hacks ka mint ka apa... alhamdulillah, samapai hari nie ketagihan tu dah dibuang sepenuhnya... no more smoking.. duit pun save yg penting rasa lebih sihat .. :-) isteri pun suka hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)